Uw incentives met Eagle Travel
samen het verschil maken

De incentive is een van de doeltreffendste manieren om werknemers te motiveren, te belonen en dit met een effect op lange termijn. Ons specialistenteam maakt van ieder evenement een gepersonaliseerd, onverwacht en origineel concept.

We kennen onze bestemmingen door en door en de lokale correspondenten met wie we al jaar en dag samenwerken, delen onze waarden. Wij zijn competitief ingesteld op alle vlakken en verkondigen dit met trots. Het is onze doelstelling om uw budget te respecteren en toch oog te hebben voor de kleinste details.

Wij volgen uw project op, van de eerste ontwerpsfase tot het boeken van de prestaties. Ons ervaren team heeft alles te bieden wat een corporate klant nodig heeft. We beschikken over de nodige middelen om uw doelstellingen te behalen en van uw project een unieke en onvergetelijke verwezenlijking te maken.

Vergaderingen, conferenties en congressen

Eagle Travel staat u eveneens bij op creatief vlak voor de organisatie van uw vergaderingen, conferenties en congressen. Wij zoeken voor u de meest geschikte plaatsen en sites.

Van de briefing tot het budget, logistiek of het reserveren van de locatie, dat is waar we het beste in zijn.

We hebben het vertrouwen van de volgende bedrijven voor hun incentives gekregen: (klantenlogo’s)

Ons uw “Incentives” toevertrouwen, dat betekent...

Eagle travel op Facebook En Twitter

Serandipians by Traveller Made