EeN kort Overzicht...

Het agentschap wordt in 1991 opgericht door Michel Reculez, adviseur voor zakenreizen en reizen op maat.

Eagle Travel Consultant is gevestigd in Watermaal-Bosvoorde, op een strategische ligging met een goede toegankelijkheid, dicht bij de hoofdstad.

Oorspronkelijk telt het agentschap twee medewerkers en richt het zich op reizen op maat, zowel voor veeleisende particuliere klanten als voor zakelijke reizigers.

Het agentschap behaalt een type A reisvergunning, de IATA vergunning en sluit zich aan bij een reisgarantiefonds dat de insolvabiliteit van het bedrijf garandeert, ten behoeve van de reizigers.

Van meet af aan beschikt het agentschap over een modern informaticasysteem om op ieder moment de beschikbaarheid en overeengekomen tarieven met de luchtvaartmaatschappijen, hotels, treinen en huurauto's te raadplegen.

Sinds de oprichting van Eagle Travel worden wereldwijd contacten gelegd en onderhouden met lokale correspondenten. Dankzij dit netwerk en de regelmatige reizen van onze travel designers, telt het agentschap talrijke reizen op maat en heeft het de prachtigste plekjes op aarde kunnen ontdekken.

In 1997 verwelkomen we David Reculez, een jurist van opleiding en fervente reiziger die de Groep en Incentive afdeling opricht.

In 2004 verhuist het team naar een nieuw adres: 192 Hulpsesteenweg, in een voormalig entrepot dat volledig opgeknapt en herontworpen wordt om de klanten te verwelkomen in een comfortabele en heldere omgeving.

In 2006 is het aan de beurt van Julien Reculez, journalist van opleiding, om zich te voegen bij het team met zijn organisatorisch talent..

In 2011 viert Eagle Travel zijn 20e verjaardag.

In 2012 maken Ad Hoc Sailing en Phillippe Hanin een embleem in de zeilwereld, deel uit van het team en bieden ze met hun cruise-aanbod een nieuwe manier van reizen aan.

In Januari 2017 is het aan Laurent de Rosée om zich aan te sluiten bij het managementteam en neemt hij de verantwoordelijkheid op voor de Incentive en Groep reizen.

Eagle travel op Facebook En Twitter

Serandipians by Traveller Made